Myydyt kohteet

Mitä kohteita mm. olemme myyneet?

Katso alta koteja, jotka ovat löytäneet uudet asukkaat meidän toimesta viimeisen 12kk aikana!

MYYTY

Klovinportti 4, 02180, Espoo

Oma sauna, autokatospaikka, v.2018 valmistunut taloyhtiö, lasitettu terassi ja oma piha etelään päin! Ostaja on taatusti tyytyväinen : )  

Klovinportti 4, Espoo

MYYTY

Niittyvillankuja 8, 01510, Vantaa

Tämä asunto on yksi neljästä rauhallisen ja hyvin hoidetun yhtiön asunnoista. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla, on kaukolämmössä ja asumiskustannukset ovat pienet. Ostaja löytyi ensiesittelystä!

Niittyvillankuja 8, Vantaa

MYYTY

Rautapolku 4A, 02750, Espoo

Uusi erillistalo! Yksitasoinen pohjaratkaisu tuo kaikki neliöt käyttöösi. Kodin sydän on skandinaavisen tyylikäs keittiö. Saarekkeen äärellä valmistat ruoat kätevästi samalla seurustellen ystäviesi kanssa.

Rautapolku 4A, 02750

MYYTY

Kulovalkeantie 7, 02760, Espoo

Omalla saunalla varustettu kaksio Tuomarilan rauhallisessa miljöössä juna-aseman lähellä!

Ostajaehdokkaita oli useampiakin.

Kulovalkeantie 7,02760, Espoo

MYYTY

Myllypellonkuja 17, 02510, Oitmäki, Kirkkonummi

Useampi katsoja kertoi haaveilleensa asumisesta maaseudun rauhassa. Tässä kodissa se on mahdollista hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden varrella. Nopeat kaupat.

Myllypellonkuja 17, 02510, Kirkkonummi

VUOKRATTU

Koulutanhua 10, 00840, Helsinki

Tästä YIT:n rakentamasta taloyhtiöstä olemme vuokranneet useamman asunnon.

Koulutanhuantie 10, 00840, Helsinki

MYYTY

Päivöläntie 17, 00730, Helsinki

Ylinkerros, v.2018 valmistunut taloyhtiö, juna-asema ja lähikauppa vieressä. Taloyhtiöstä löytyy myös kattavat yhteistilat mm. saunaosasto, pesutupa ja kerhohuone. Täällä viihtyy varmasti!

Kuparisepänkatu 1A4, 04250, Kerava

MYYTY

Rajakyläntie 2B, 01280, Vantaa

Kerrassaan uniikki yksiö tilavalla 8m2 parvella ja isolla 11m2 lasitetulla parvekkeella! Tämä on sinulle, joka arvostat tilojen täydellistä hyötykäyttöä.

Kuparisepänkatu 1A4, 04250, Kerava

MYYTY

Kuparisepänkatu 1, 04250, Kerava

Tällä talolla on merkittävä osansa Keravan keskustan kaupunkikuvassa ja historiassa. Koko korttelilla on juuret syvällä paikallishistoriassa, sijoittuuhan se Keravan vanhimman kadun varrelle ja vastapäätä taloa, jossa Sibelius sävelsi Finlandiansa.

Kuparisepänkatu 1A4, 04250, Kerava

MYYTY

Ukonkellontie 4, 02450, Kirkkonummi

Upeat luontomaisemat ja meri-ilmasto tuovat henkäyksen luontoa kotiisi Sarvvikissa. Kesäisin Finnträskin uimaranta ja Sarfvikin golf-kenttä kutsuvat viettämään kesäpäivää.

Ukonkellontie 4, 02450, Kirkkonummi

MYYTY

Leikosaarentie 18, 00980, Helsinki

Kodin ikkunanäkymät avautuvat Mustakivenpuiston ylle. Aurinkolahdenranta on yksi Helsingin upeimmista uimarannoista ja rantabulevardi sijaitsee muutaman sadan metrin päässä kodistasi.

MYYTY

Kalannintie 22, 00430, Helsinki

Upea paritalo suurella pihalla! Paloheinän ja Pirkkolan urheilupuistosta löydät erinomaiset mahdollisuudet eri lajien harrastamiseen. Kaaren n.80 liikettä takaavat erinomaisen palvelutarjonnan alueelle.

VUOKRATTU

Kotikonnuntie 10, 00940, Helsinki

Loistava koti pariskunnalle tai pienelle perheelle. Itä-Helsingissä sijaitseva vuokra-asunto hyvien kulkuyhteyksien varrelta tarjoaa kirjaimellisesti näköalapaikan 7/8 kerroksesta.

MYYTY

Rinnekuja 1, 01390, Vantaa

Rivitalon päädyssä sijaitseva kolmio Tikkurilan Suur-alueelta. Ruskeasanta on erittäin rauhallinen asuinalue, jota ympäröi luonto ja asuntokanta on pääsääntöisesti pientaloja.

MYYTY

Tervanokantie 2, 04400, Järvenpää

As Oy Järvenpään Kesäranta II asunnot ovat myyty, mutta viereen rakentuvassa As Oy Järvenpään Kesäranta I:ssä on vielä muutamia asuntoja vapaana.

MYYTY

Jaspiskuja 7, 01700, Vantaa

Korkea huonekorkeus, isot ikkunat kahteen suuntaan, suuri parveke ja oma tontti teki tästä yksiöstä erittäin houkuttelevan kokonaisuuden.

MYYTY

Urheilutie 11, 01370, Vantaa

Moderni rivitalokolmio Jokiniemessä omalla terassilla ja pihalla. Onnelliset uudet omistajat grillailevat tulevan kesän omalla pihalla!

VUOKRATTU

Sahatie 3, 01650, Vantaa

Hyvällä pohjaratkaisulla oleva kaksio Rajatorpasta. Lähikauppa on vieressä, tien päästä löydät Kalliosuojan urheilupaikat ja hetkessä olet myös Myyrmäen urheilupuiston sekä palveluiden äärellä. 

MYYTY

Muurahaispolku 2, 04440, Järvenpää

Ranskalaisella parvekkeella varustettu 5/8krs yksiö lähellä Saunakallion Juna-asemaa. Kävelyetäisyydeltä löytyy kaksi ruokakauppaa. Oma autopaikka.

MYYTY

Kahvipavunkuja 2, 00990 Helsinki

Läpitalon neljän huoneen koti tarjoaa upeat puitteet asumiseen. Aurinkolahti tuo kaupunkilaisen elämään palan luontoa, merta ja paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

MYYTY

Kaivonkatsojantie 2, 00980 Helsinki

Alueen harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja luonnossa liikkuja nauttii lähellä olevista Uutelan ja Kallahdenniemen ulkoilualueista sekä tietysti Helsingin parhaasta Aurinkolahden uimarannasta!

MYYTY

Viestitie 23, 01280, Vantaa

Tämä rivitalon päätyhuoneisto sijaitsee rauhallisella pientaloalueella. Läheltä löytyy loistavat ulkoilumahdollisuudet koko perheelle mm. pallopuistosta ja rajakylän kentältä.

MYYTY

Marinportti 5, 02320, Espoo

Meri pilkottaa asunnon kaikkiin ikkunoihin. Omalta suurelta lasitetulta parvekkeelta voit fiilistellä rantaelämää ja siirtyä sitten rannalle nopeasti itsekin nauttimaan rantaraitin monipuolisesta tarjonnasta.

MYYTY

Huvilakatu 13, 04400, Järvenpää

Tämän kodin sijainti on mitä mainioin. Kotioveltasi kävelet hetkessä niin keskustan kaupoille kuin tunnelmalliselle Tuusulanjärven rannalle.

MYYTY

Niittytaival 9, 02200, Espoo

As. Oy Suulperi tarjoaa nimensä mukaisesti valoa asukkaidensa elämään. Auringonsäteet tulvivat kodin sisään isoista ikkunoista, ja löytyypä talon katolta myös asukkaiden yhteinen aurinkoterassi. Alue on suosittua ja asunto myytiin parissa päivässä useiden tarjousten jälkeen!

MYYTY

Saunalahdenkatu 6, 02330, Espoo

Saunalahden asuinympäristössä nautit luonnosta ja kesällä Kallvikin uimarannasta. Lähialueen palveluita ovat iso ruokakauppa, päiväkoti, koulu, kirjasto, ja Kivenlahden terveysasema. Tulevaisuudessa julkisen liikenteen palveluita täydentää Kivenlahteen kulkeva länsi- metro.

MYYTY

Porslahdentie 23, 00980, Helsinki

Digistailauksella hahmoitat tilat paremmin. Toimisiko digistailaus sinun asuntosi myynnissä?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää markkinointi mahdollisuuksista.

MYYTY

Tervanokantie 2, 04400, Järvenpää

Haaveissa paritalo järven rannalla kaupungin keskustassa? Tämä suomalainen asumisen haave on nyt ulottuvillasi ja vieläpä omalla tontilla! Muutamia asuntoja vielä vapaana tässä uudiskohteessa.

MYYTY

Ulappasaarentie 7, 00980, Helsinki

Tässä yhtiössä asut rauhallisesti Lohikäärmepuiston läheisyydessä. Kauppakeskus Columbus sekä metro ovat kuitenkin lyhyen kävelymatkan päässä. Alueena Vuosaari on nouseva.

MYYTY

Minttutie 28, 01300, Vantaa

Kolmio saunalla ja parveketta jatkaa terassi sekä pensailla rajattu oma tilava nurmikkopiha. Lasituksensa ansiosta parveke tarjoaa lisätilaa ylimääräisen kesähuoneen muodossa ja lasitus suojaa myös talven tuulilta ja tuiskuilta. 

VUOKRATTU

Spinellikuja 5, 01700, Vantaa

Tilava 27 neliön yksiö lasitetulla parvekkeella. Ylimmässä kerroksessa on saunaosasto kattoterasseineen ja kerhotiloineen, jotka tuovat luksusta arkeen. Taloyhtiö sijoittuu Kivistön juna-aseman lähelle. Näillä tiedoilla vuokralainen löytyi nopeasti.

MYYTY

Wittenberginkatu 4, 06100, Porvoo

Porvoon keskustan ja Tarmolan alueen kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Lähde päiväksi nauttimaan kauniista Porvoon keskustan miljööstä ja palaa illaksi rentoutumaan omalle lasitetulle parvekkeelle, vaikka teekupposen ääreen. Ylimmässä kerroksessa olet omassa rauhassa.

MYYTY

Valtimotie 3, 01400, Vantaa

Erinomaisesti suunniteltu pohjaratkaisu saa tämän kodin tuntumaan neliöitään suuremmalta. Avaruutta tuovat myös isot ikkunat ja lähes 3 metrin huonekorkeus. Ostaja ja uusi vuokralainen löytyi hetkessä.

MYYTY

Laurinmäenpolku 3, 00440, Helsinki

Pohjois-Haagan Lassila on haluttu alue. Läheltä löytyvät erinomaiset ulkoilumahdollisuudet mm. urheilupuisto ja hyvät yhteydet keskuspuistoon. Juna-asema ja tuleva pikaraitiotie pitävät hintakehityksen nousujohteisena tulevaisuudessa.

VUOKRATTU

Jaspiskuja 7, 01700, Vantaa

Omaleimaisuutta alueelle luo suunniteltu Taiteen konsepti. Tämän talon julkisivussa on Kaarina Kaikkosen suunnittelema taideteos. Kaikkonen on yksi suomalaisen taiteen eturivin taiteilijoista.

MYYTY

Mäkelänkatu 7, 04400, Järvenpää

Ekologinen maalämpö ja energiataloudelliset eristeet pitävät lämmityskustannukset alhaisina. 

MYYTY

Tanhurinne 2, 01450, Vantaa

Taloyhtiön piha-alueet ja yhteistilat vaikuttavat myös asuntojen arvoon. Tässä yhtiössä niiden kunnosta on pidetty hyvää huolta.

MYYTY

Kirsitie 26, 00760, Helsinki

Kodin kruunasi poikkeuksellisen suuri oma piha! Ilmansuunta on länteen, joten nautit kesällä auringosta ja ilmalämpöpumppu pitää sisätilojen lämpötilan sopivana. Ostaja löytyi nopeasti useista yhteydenotoista.

MYYTY

Graniittitie 8, 01150, Sipoo

Kerrostaloissa parveke on erittäin tärkeä kriteeri ostajien etsiessä uutta kotia.

MYYTY

Jaspiskuja 14, 01700, Vantaa

Tästä Kivistössä omalla tontilla sijaitsevasta taloyhtiöstä olemme myyneet useampia asuntoja.

MYYTY

Jepuankatu 23, 04430, Järvenpää

Tässä kodissa oli tyylikäs Puustelli-keittiö. Kodinkoneet ovat integroidut ja ilmeen kruunasi näyttävä rosterinen liesituuletin. Työtaso on kiveä ja välitilassa helppohoitoinen levy. Keittiön kaappien alla ja yllä kulkee ledinauha, jota voidaan ohjata langattomasti.

MYYTY

Porintie 1, 00350, Helsinki

Munkkivuori sijaitsee kantakaupungin välittömässä läheisyydessä. Talin golfkenttä, Pajamäki, Niemenmäki ja Munkkiniemi ovat lähellä. Ostoskeskus oli Suomen ensimmäinen lajissaan vuonna 1959.

MYYTY

Urheilukatu 17, 04400, Järvenpää

Upea uudiskohde kenties kaupungin parhaalla paikalla, rakastetun rantapuiston naapurissa ja vain kävelymatkan päässä kaupungin ydinkeskustasta. Saimme välitettäväksi kaksi kolmiota, jotka löysivät kauttamme ostajat.

MYYTY

Hämeentie 65, 00550, Helsinki

Tämä juuri putkiremontoitu viidennen kerroksen yksiö myytiin Tarjouskaupalla usean tarjouksen jälkeen! Kaupanteko hoidettiin digitaalisella asuntokaupalla.

MYYTY

Isokarhunaukio 1, 04300, Tuusula

Läpitalon saunallinen kolmio omalla pihalla, terassilla ja huippu varusteilla!

Uudiskohde valmistui viihtyisälle Tuusulan asuntomessualueelle.

MYYTY

Ingaksenmäentie 2, 02940, Espoo

Tästä v.2020 valmistuneesta talosta olemme myyneet neljä yksiötä.   

MYYTY

Katiskatie 3, 00980, Helsinki

Ilmakuvilla asuinalue hahmottuu parhaiten. Tästä hienosta kodista meri oli kivenheiton päässä.

MYYTY

Päivöläntie 17, 00730, Helsinki

Sijoittajan unelmakohde! Tämä tehokaspohjainen yksiö on valmistunut v.2018 Tapanilan aseman viereen, mutta kuitenkin idyllisen Puu-Tapanilan puolelle junarataa. 

MYYTY

Leikosaarentie 32, 00990, Helsinki

Yksi Helsingin Aurinkolahden kysytyimpiä taloyhtiöitä, kahvikorttelissa sijaitseva asunto löysi uudet omistajat viikossa. Täältä kävelet saunan jälkeen aamutakissa rannalle uimaan!

VUOKRATTU

Unikkotie 11, 01300, Vantaa

Tämä uudiskohde valmistui aivan Tikkurilan ytimeen Laptin rakentamana. Olemme vuokranneet useamman asunnon taloyhtiöstä.

MYYTY

Tammisalontie 6, 00830, Helsinki

Tämä arvoalueelle sijoittuva uniikki ja korkeatasoinen uudiskohde muodostuu valmistuessaan alueensa uudeksi maamerkiksi. Kaikille asunnoille löytyi ostajat jo hyvissä ajoin ennen valmistumista.

MYYTY

Johan Bockin kuja 6, 00720, Helsinki

Tämän kodin ehdoton herkkupala oli äänentoistolla varustettu hotellitason sauna ja kylpyhuone! Uusi omistaja löytyi ensiesittelyssä.

MYYTY

Spinellikuja 9, 01700, Vantaa

Sijoittajan unelma. Tilava valmiiksi vuokrattu yksiö lähellä juna-asemaa. Lisää oleskelutilaa loi ylimmän kerroksen saunaosasto ja yhteistila.

VUOKRATTU

Bahamankatu 10, 00220, Helsinki

As Oy Helsingin Goldfinger. Moderni talo monipuolisilla yhteistiloilla ja varusteilla. Kehittyvään Jätkäsaareen rakentuu tulevaisuudessa uimahalli ja monia muita liikuntapaikkoja, sekä yli kilometrin mittainen Hyväntoivonpuisto.

MYYTY

Lintulammenkatu 2, 02450, Kerava

Uudiskohde on turvallinen ostos omaksi kodiksi tai sijoitusasunnoksi. Ostajalla on edessä huolettomia vuosia pitkään.

MYYTY

Kansakoulunkatu 12, 04400, Järvenpää 

Tämä v.1983 valmistunut kerrostalo koti herätti useampien kiinnostuksen. Taloyhtiö oli hyvin hoidettu ja tarjouksia saimme useampia kohteesta.

MYYTY

Säterintie 24, 00720, Helsinki

Olemme myyneet suositussa Pukinmäessä usean kodin nopeasti. Tähän kohteeseen tehtiin hieno digistailaus parvekkeelle.

MYYTY

Rälssintie 11, 00720, Helsinki

Tätä upeasti remontoitua kotia oli ilo esitellä ja kaupat tehtiin viikossa digikaupalla. Olipas hieno keittiö!

MYYTY

Nuottikuja 4, 04400, Järvenpää

Asunto Oy Nuottikuja 4 sijaitsee hyvällä paikalla ja tämän yksiön erikoisuus oli oma sauna. Nopeat kaupat!

MYYTY

Lipstikkakuja 1, 01400, Vantaa

Tästä laadukkaasta lähellä Rekolan juna-asemaa olevasta uuden karheasta taloyhtiöstä olemme myyneet sekä vuokranneet asuntoja.

MYYTY

Huvilakatu 7B, 04400, Järvenpää

Jos myyt kotiasi tyhjänä, digistailauksemme tekee ihmeitä. Olohuone stailattu, tykkäätkö?

MYYTY

Huvilakatu 7, 04400, Järvenpää

Huvilakadun koti oli varusteltu laadukkailla materiaaleilla ja sijainti on Järvenpään sydämessä.

MYYTY

Meteorinkatu 6, 02210, Espoo

Iso Omenan lähialueet ovat todella kysyttyjä. Taloyhtiö on kivalla puistoalueella ja lähin marketti 300 metrin päässä.

MYYTY

Eskolantie 12-14, 00720 Helsinki

Juna-aseman läheisyydessä, hyvät palvelut, vuonna 2018 remontoitu. Tällä paketilla kaupat tehtiin nopeasti.

MYYTY

Talkootie 3, 01350, Vantaa

Etsitpä kotia itsellesi tai sijoitukseen, hyvät kulkuyhteydet ovat tärkeät. Hiekkaharjun kodissa tämä ja moni muukin asia oli kohdillaan, joten kaupat tehtiin parissa päivässä.

Soita 09-3152 1650 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

9 + 9 =