ASIAKASPALAUTTEET

Asiakkaiden palautteet ovat toimintamme kehittämisen kannalta meille tärkeitä!

 

Selaa saamiamme asiakaspalautteita. Sivun alaosassa on lomake, jossa voit jättää meille myös omasi, kiitos!

 

”Hyvää oli se, ettei tultu henkseleitä paukutellen, että annas minä näytän, miten tämä homma toimii, vaan kuunneltiin asiakasta, mitä hänellä on sydämellään. Kiitos myös stailausvinkeistä ja siitä, että sai vaikuttaa esittelytekstiin.”

Asunnon myyjä

 

”Yhteydenpito kaupan edistymisestä erinomaista ja lopullinen kauppahinta yli ilmoituksessa annetun pyyntihinnan vaikka kyseessä ei ollut tarjouskauppa.”

Asunnon myyjä

 

”Todella miellyttävä välittäjä. Osasi arvioida hyvin asunnon hinnan ja saimme asunnon myytyä paljon nopeammin kuin olisimme uskaltaneet toivoa ja hinnalla, josta emme uskaltaneet unelmoida 🙂 Kaikki sujui hienosti ja olemme kaikkeen välittäjän toimintaan tyytyväisiä.”

Asunnon myyjä

 

”Erittäin hyvää asunnonvälittämistä. Meidät pidettiin ajantasalla koko tarjouskaupan ajan. Lisätietoja oli  helposti saatavilla sekä puhelimitse että s-postilla. Välittäjä oli aidosti kiinnostunut.”

Asunnon ostaja

 

”Toiminta sopivasti tuttavallista ja ystävällistä!!”

Asunnon myyjä

 

”Välittäjä oli asiansa osaava, rauhallinen ja asiallinen. Ei tyrkytä eikä ole liian ”agressiivinen” myynnissään. Asunto meni nopeasti vaikka oli mielestäni hiljainen ajankohta myyntiä ajatellen.”

Asunnon myyjä

 

”Kiinteistönvälittäjän toiminta oli avointa ja selkeää sekä saimme hyvää palvelua.”

Asunnon ostaja

 

”Hei, onnistuitte loistavasti asuntoni myynnissä. Välittäjä oli erittäin pitkäjänteinen ja asiallinen. Välittäjä omasi erittäin hyvät taidot käsitellä myyjää, joka ei ollut vielä täysin varma myykö asunnon vai ei. Ei kiirehtinyt, antoi asian kypsyä. Ja ymmärsi hyvin asiaan liittyvän tunnemaailman. Välittäjä teki sen minkä lupasi. Saimme halutun hinnan asunnosta. Onneksi olkoon, Hyvä suoritus! Antille terveisiä!”

Asunnon myyjä

”Asiaa hoidettiin ammattitaidolla. 5/5 asiakaspalvelua, kiitos.”

Asunnon ostaja

Anna asiakaspalautetta tällä lomakkeella!