VANTAA

Mitä kohteita mm. olemme myyneet Vantaalta?

Alta näet asuntoja, joihin uudet asukkaat ovat löytyneet meidän toimesta viimeisen 24kk aikana!

MYYTY

Väinö Tannerin tie 17, 01510, Vantaa

Kaunis koti perheiden rakastamasta Pakkalanrinteestä! Valoisassa kulmahuoneistossa on tilaa suurellekin perheelle ja vaalean värimaailman ansiosta se on helppo sisustaa mieleiseksi. 

Niittyvillankuja 8, Vantaa

MYYTY

Iskostie 2, 01600, Vantaa

Sijainti, Sijainti ja Sijanti! Myyrmannissa on yli 90 liikettä, joissa pienet ja isot ostokset hoituvat nopeasti ja vaivattomasti. Junalla Helsingin rautatieasemalle kestää vain 17 min.

Niittyvillankuja 8, Vantaa

MYYTY

Liesikuja 6, 01600, Vantaa

Asut puiston laidalla 4/5 krs ja keskellä erinomaisia palveluita. Kauppakeskus Myyrmannin monipuolinen palvelutarjonta, kivijalkaliikkeet sekä juna-asema ovat 200m säteellä kodista.

Niittyvillankuja 8, Vantaa

MYYTY

Leinelänkaari 1b, 01340, Vantaa

Uusi ylimmän kerroksen kolmio Leinelässä. Laadukkaan ja luotettavan SKANSKA rakennusliikkeen valmistama koti omalla tontilla! Tässä kodissa avokeittiö ja olohuone muodostavat viihtyisän oleskelutilan.

Niittyvillankuja 8, Vantaa

MYYTY

Rajakyläntie 2B, 01280, Vantaa

Oma viihtyisä piha ja n.11m2 lasitettu terassi luovat tästä kodista uniikin kokonaisuuden!

Niittyvillankuja 8, Vantaa

MYYTY

Niittyvillankuja 8, 01510, Vantaa

Tämä asunto on yksi neljästä rauhallisen ja hyvin hoidetun yhtiön asunnoista. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla, on kaukolämmössä ja asumiskustannukset ovat pienet. Ostaja löytyi ensiesittelystä!

Niittyvillankuja 8, Vantaa

MYYTY

Rajakyläntie 2B, 01280, Vantaa

Kerrassaan uniikki yksiö tilavalla 8m2 parvella ja isolla 11m2 lasitetulla parvekkeella! Tämä on sinulle, joka arvostat tilojen täydellistä hyötykäyttöä.

Kuparisepänkatu 1A4, 04250, Kerava

MYYTY

Rinnekuja 1, 01390, Vantaa

Rivitalon päädyssä sijaitseva kolmio Tikkurilan Suur-alueelta. Ruskeasanta on erittäin rauhallinen asuinalue, jota ympäröi luonto ja asuntokanta on pääsääntöisesti pientaloja.

MYYTY

Jaspiskuja 7, 01700, Vantaa

Korkea huonekorkeus, isot ikkunat kahteen suuntaan, suuri parveke ja oma tontti teki tästä yksiöstä erittäin houkuttelevan kokonaisuuden.

MYYTY

Urheilutie 11, 01370, Vantaa

Moderni rivitalokolmio Jokiniemessä omalla terassilla ja pihalla. Onnelliset uudet omistajat grillailevat tulevan kesän omalla pihalla!

VUOKRATTU

Sahatie 3, 01650, Vantaa

Hyvällä pohjaratkaisulla oleva kaksio Rajatorpasta. Lähikauppa on vieressä, tien päästä löydät Kalliosuojan urheilupaikat ja hetkessä olet myös Myyrmäen urheilupuiston sekä palveluiden äärellä. 

MYYTY

Viestitie 23, 01280, Vantaa

Tämä rivitalon päätyhuoneisto sijaitsee rauhallisella pientaloalueella. Läheltä löytyy loistavat ulkoilumahdollisuudet koko perheelle mm. pallopuistosta ja rajakylän kentältä.

MYYTY

Minttutie 28, 01300, Vantaa

Kolmio saunalla ja parveketta jatkaa terassi sekä pensailla rajattu oma tilava nurmikkopiha. Lasituksensa ansiosta parveke tarjoaa lisätilaa ylimääräisen kesähuoneen muodossa ja lasitus suojaa myös talven tuulilta ja tuiskuilta. 

VUOKRATTU

Spinellikuja 5, 01700, Vantaa

Tilava 27 neliön yksiö lasitetulla parvekkeella. Ylimmässä kerroksessa on saunaosasto kattoterasseineen ja kerhotiloineen, jotka tuovat luksusta arkeen. Taloyhtiö sijoittuu Kivistön juna-aseman lähelle. Näillä tiedoilla vuokralainen löytyi nopeasti.

MYYTY

Valtimotie 3, 01400, Vantaa

Erinomaisesti suunniteltu pohjaratkaisu saa tämän kodin tuntumaan neliöitään suuremmalta. Avaruutta tuovat myös isot ikkunat ja lähes 3 metrin huonekorkeus. Ostaja ja uusi vuokralainen löytyi hetkessä.

VUOKRATTU

Jaspiskuja 7, 01700, Vantaa

Omaleimaisuutta alueelle luo suunniteltu Taiteen konsepti. Tämän talon julkisivussa on Kaarina Kaikkosen suunnittelema taideteos. Kaikkonen on yksi suomalaisen taiteen eturivin taiteilijoista.

MYYTY

Tanhurinne 2, 01450, Vantaa

Taloyhtiön piha-alueet ja yhteistilat vaikuttavat myös asuntojen arvoon. Tässä yhtiössä niiden kunnosta on pidetty hyvää huolta.

MYYTY

Jaspiskuja 14, 01700, Vantaa

Tästä Kivistössä omalla tontilla sijaitsevasta taloyhtiöstä olemme myyneet useampia asuntoja.

VUOKRATTU

Unikkotie 11, 01300, Vantaa

Tämä uudiskohde valmistui aivan Tikkurilan ytimeen Laptin rakentamana. Olemme vuokranneet useamman asunnon taloyhtiöstä.

MYYTY

Spinellikuja 9, 01700, Vantaa

Sijoittajan unelma. Tilava valmiiksi vuokrattu yksiö lähellä juna-asemaa. Lisää oleskelutilaa loi ylimmän kerroksen saunaosasto ja yhteistila.

MYYTY

Lipstikkakuja 1, 01400, Vantaa

Tästä laadukkaasta lähellä Rekolan juna-asemaa olevasta uuden karheasta taloyhtiöstä olemme myyneet sekä vuokranneet asuntoja.

MYYTY

Talkootie 3, 01350, Vantaa

Etsitpä kotia itsellesi tai sijoitukseen, hyvät kulkuyhteydet ovat tärkeät. Hiekkaharjun kodissa tämä ja moni muukin asia oli kohdillaan, joten kaupat tehtiin parissa päivässä.

Soita 09-3152 1650 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

10 + 6 =