Haluatko vuokrata asuntosi?

Vuokranantajalle

 

Onko sinulla sijoitusasunto, joka kaipaa vuokralaista? Me hoidamme mielellämme kaiken työn puolestasi, ja sinä voit käyttää aikasi muihin sinulle tärkeisiin asioihin.

Hyvän vuokralaisen löytäminen on asuntosijoittamisen tärkein asia. Me arvostamme asuntosijoittamista, joten kokemuksestamme on varmasti hyötyä.

Laadukas ilmoitus, esite, ammattikuvaajan ottamat valokuvat ja kysymyksiin nopea vastaaminen houkuttelevat luotettavia vuokralaisia.

Voit hankkia uuden vuokralaisen kauttamme täysin sähköisesti sinulle sopivimpaan aikaan.

NÄIN VUOKRALAISEN ETSINTÄ KÄYNNISTETÄÄN KAUTTAMME!

  • Ota yhteyttä meihin ja käydään asuntosi tiedot läpi sekä tarvittaessa välittäjämme käy tutustumassa asuntoon paikan päällä. Katselmus on ilmainen ja välittäjämme kertoo sinulle käynnin jälkeen alueen vuokramarkkinoista ja kehityksestä sekä oikeasta vuokratasosta. Saat paljon rahanarvoisia vinkkejä.

  • Tehdään toimeksiantosopimus sähköisesti.

  • Ammattikuvaaja ottaa valokuvat ja tilaamme tarvittavat asiakirjat sekä perehdymme niihin.

  • Hoidamme puolestasi kaikki esittelyt, laadimme esitteet, vastaamme kyselyihin ja kartoitamme sinulle sopivan vuokralaisen. Tarkistamme myös vuokralaisehdokkaan luottotiedot.

  • Kun hyväksyt sinulle sopivan vuokralaisen, laadimme vuokrasopimuksen, jonka molemmat osapuolet voivat allekirjoittaa sähköisesti.

  • Alkutarkastuksen hoitaminen ja avainten luovutus uudelle vuokralaiselle.

Vuokraamme asuntosi uudelleen veloituksetta, jos vuokralainen irtisanoo vuokrasopimuksen ennen ensimmäistä irtisanomispäivää (pois lukien tilanne, jossa vuokranantaja saa vuokralaisen maksaman sopimussakon itselleen korvauksena).

Vuokravälityspalkkio: Yksiö 650 €, Kaksio 850 € ja Kolmio 950 € (sis. alv. 24%) + asiakirjakulut.

Muistathan, että välityspalkkio on kokonaan verovähennyskelpoinen.

Soita 09-3152 1650 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

2 + 14 =