ASIAKASPALAUTTEET

Asiakkaiden palautteet ovat meille tärkeitä!

 

Selaa saamiamme asiakaspalautteita. Sivun alaosassa on lomake, jossa voit jättää meille myös omasi, Kiitos!

Yhteistyö sujui koko ajan hyvin, ystävällisesti ja läpinäkyvästi. Voimme suositella.

– Asunnon myyjä

Kiitos hyvästä ja miellyttävästä, 5 tähden yhteistyöstä!

– Asunnon myyjä

”The support was amazing! They help me with everything related to the buying process and everything was fast, easy and with a lot of profissionalism. Definitivaly, the best cooperation I have in therms of house matters”

Asunnon ostaja

Erittäin asiantuntevaa ja jämptiä palvelua. Palaute kulki hyvin molempiin suuntiin aktiivisesti

Asunnon myyjä

Asunnon myynti hoitui ammattitaidolla ensitapaamisesta aina avainten luovutukseen asti. Koko prosessin ajan meitä pidettiin erittäin hyvin ajantasalla, oli kyse sitten esittelymateriaalin valmisteluun liittyvistä asioista, näytöistä, mahdollisista ostajaehdokkaista tai kaupanteon etenemisestä. Voin lämpimästi suositella.”

Asunnon myyjä

Mahtava ja sujuva palvelu. Ystävällinen ja ammattitaitoinen välittäjä hoitaa asiat nopeasti ja vaivattomasti. Olen erittäin tyytyväinen palvelusta ja tuloksesta mitä sain.”

Vuokranantaja

Olen ollut asuntokaupoilla sekä myyvänä että ostavana osapuolena ja molemmin puolin homma toimi hyvin. Lämmin suositus.

Asunnon myyjä ja ostaja

Välittäjä oli asiallinen, kohtelias ja aina rauhallinen. Hän oli myös avoin, kuunteli aina, ja vastasi kaikkiin kysymyksiini nopeasti. Yhteistyö hänen kanssa oli hyvä kokemus. Kiitos.”

Asunnon myyjä

Hyvää palvelua ja ratkaisukeskeinen työote. Välitys toimi joustavasti ja olimme tyytyväisiä asunnon nopeaan myyntiaikaan. Vahva suositus!

Asunnon myyjä

Erinomaista palvelua ja yhteistyötä! Myynti-ilmoitus laadittu upeasti kuvien ja videon kera. Pidettiin ajantasalla koko myyntitilanteen ajan.

Asunnon myyjä

Rehtiä ja reipasta toimintaa, palvelu pelaa. Ilo asioida ammattilaisten kans. Suosittelen

Asunnon myyjä

Kaikki meni paremmin kuin hyvin, asiallinen palvelu alusta loppuun – voin suositella! Kiitos!😊

Asunnon myyjä

Antti and Jukka are very professional and good brokers – Thanks again for your good service.

Vuokranantaja

Yhteistyö sujui loistavasti. Erittäin ammattitaitoista toimintaa. Myyntiprosessi hoidettiin alusta loppuun todella hyvin. Vahva suositus.

Asunnon myyjä

Oma kokemukseni oli erittäin positiivinen. Erittäin ammattitaitoista ja minut pidettiin kokoajan ajantasalla.
Aion myös suositella jatkossa muillekin.

Asunnon myyjä

Erittäin laadukasta ja ammattitaitoista asunnonvälitystä. Vahva suositus.

Asunnon myyjä

Koko prosessi sujui todella nopeasti ja mutkattomasti!

Asunnon myyjä

Loistavaa asiakasta kuuntelevaa palvelua, suosittelen vahvasti.

Asunnon myyjä

Yhteistyö sujui loistavasti ja kaupat syntyivät mukavalla energialla. Voimme lämpimästi suositella! Ja välityspalkkiokin oli kilpailukykyinen. Käytämme hänen palveluitaan tulevaisuudessakin.

Asunnon myyjä

Kaikki meni, niinkuin piti ja saatii se hinta mitä tavoiteltiin.”

Asunnon myyjä

Suosittelen! Välityspalkkio todella kilpailukykyinen ja siihen kuului kaikki oleellinen hyvää myyntiä ajatellen. Kiitos!

Asunnon myyjä

Yhteistyö sujunut jouhevasti useammankin kohteen tiimoilta. Hyvä tekemisen meininki, arvostan!

Asunnon myyjä

Omalta osaltamme voimme ehdottomasti suositella asuntomyyjät.comin palveluita asunnon välityksessä. Lisäksi apuna käytetty valokuvaaja ja asunnosta otetut valokuvat olivat loistavia.

Asunnon myyjä

”Oikein hyvää yhteistyöstä meiltä molemmilta!!! Enempää ei olisi voinut välittäjältä toivoa. Osaat asiasi!”

Asunnon myyjä

Asunto myytiin nopeasti ja kaikki meni kuten sovittiin.

Asunnon myyjä

”Todella ammattilaisia asuntovälittäjiä. Edellinen välittäjä yritti myydä useita kuukausia asuntoani. Mutta asuntomyyjien herrat saivat ostajan minun asunnolle viikossa. Kiitoksia molemmille herroille. Lisäksi he auttoivat uuden asunnon etsinnässä ilman kustannuksia.

Asunnon myyjä

”Hyvää oli se, ettei tultu henkseleitä paukutellen, että annas minä näytän, miten tämä homma toimii, vaan kuunneltiin asiakasta, mitä hänellä on sydämellään. Kiitos myös stailausvinkeistä ja siitä, että sai vaikuttaa esittelytekstiin.”

Asunnon myyjä

”Yhteydenpito kaupan edistymisestä erinomaista ja lopullinen kauppahinta yli ilmoituksessa annetun pyyntihinnan vaikka kyseessä ei ollut tarjouskauppa.”

Asunnon myyjä

”Todella miellyttävä välittäjä. Osasi arvioida hyvin asunnon hinnan ja saimme asunnon myytyä paljon nopeammin kuin olisimme uskaltaneet toivoa ja hinnalla, josta emme uskaltaneet unelmoida 🙂 Kaikki sujui hienosti ja olemme kaikkeen välittäjän toimintaan tyytyväisiä.”

Asunnon myyjä

”Erittäin hyvää asunnonvälittämistä. Meidät pidettiin ajantasalla koko tarjouskaupan ajan. Lisätietoja oli helposti saatavilla sekä puhelimitse, että s-postilla. Välittäjä oli aidosti kiinnostunut.”

Asunnon ostaja

”Toiminta sopivasti tuttavallista ja ystävällistä!!”

Asunnon myyjä

”Välittäjä oli asiansa osaava, rauhallinen ja asiallinen. Ei tyrkytä eikä ole liian ”agressiivinen” myynnissään. Asunto meni nopeasti vaikka oli mielestäni hiljainen ajankohta myyntiä ajatellen.”

Asunnon myyjä

”Kiinteistönvälittäjän toiminta oli avointa ja selkeää sekä saimme hyvää palvelua.”

Asunnon ostaja

”Hei, onnistuitte loistavasti asuntoni myynnissä. Välittäjä oli erittäin pitkäjänteinen ja asiallinen. Välittäjä omasi erittäin hyvät taidot käsitellä myyjää, joka ei ollut vielä täysin varma myykö asunnon vai ei. Ei kiirehtinyt, antoi asian kypsyä. Ja ymmärsi hyvin asiaan liittyvän tunnemaailman. Välittäjä teki sen minkä lupasi. Saimme halutun hinnan asunnosta. Onneksi olkoon, Hyvä suoritus! Antille terveisiä!”

Asunnon myyjä

”Asiaa hoidettiin ammattitaidolla. 5/5 asiakaspalvelua, kiitos.”

Asunnon ostaja

Anna asiakaspalautetta tällä lomakkeella!

6 + 1 =