Jukka Kivelä

Asuntomyyjä, hallituksen pj

045 802 2454

jukka.kivela@asuntomyyjat.com

Linkedin Instagram

Hei,

Olen Jukka Kivelä, asuntomyyjä ja yksi yrityksen omistajista.

Minulla on kokemusta myynnistä kaupan alalta yli 10 vuoden ajalta eri myyntiorganisaatioista.

Omaan pitkän kokemuksen myös esimiehenä myynnin johtamisesta ja valmentamisesta.

Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja hyvin tehty työ on minulle kunnia-asia.

Kun lupaan tehdä jotain, se myös tulee tapahtumaan.

Perheellisenä tiedän miten tärkeää vapaa-aika on, joten jätä asuntosi myynti ammattilaisen käsiin, niin aikaasi säästyy kaikkeen sinulle tärkeään.

Oman vapaa-aikani vietän perheeni parissa ja kestävyysurheilua harrastaen.

Ole yhteydessä minuun missä tahansa asuntoasiassa niin varmistan, että saadaan sinullekin paras hinta ja huoleton mieli.

 

 

 

Jukan saamia asiakaspalautteita:

Kiitos hyvästä ja miellyttävästä, 5 tähden yhteistyöstä!

– Asunnon myyjä

The support was amazing! They help me with everything related to the buying process and everything was fast, easy and with a lot of profissionalism. Definitivaly, the best cooperation I have in therms of house matters

– Asunnon ostaja

Asunnon myynti hoitui ammattitaidolla ensitapaamisesta aina avainten luovutukseen asti. Koko prosessin ajan meitä pidettiin erittäin hyvin ajantasalla, oli kyse sitten esittelymateriaalin valmisteluun liittyvistä asioista, näytöistä, mahdollisista ostajaehdokkaista tai kaupanteon etenemisestä. Voin lämpimästi suositella.

– Asunnon myyjä

Välittäjä oli asiallinen, kohtelias ja aina rauhallinen. Hän oli myös avoin, kuunteli aina, ja vastasi kaikkiin kysymyksiini nopeasti. Yhteistyö hänen kanssa oli hyvä kokemus. Kiitos, Jukka.

– Asunnon myyjä

Asuntomme myynnissä kaikki onnistui nopeasti ja täydellisesti. Alusta lähtien mikään asia ei jäänyt epäselväksi. Asunnon myyntikuvat ja videot ovat ammattilaistasoa. Jukka on ammattilainen joka pitää koko ajan tilanteen tasalla. Olemme myyntiin todella tyytyväisiä ja voin todella suositella asuntomyyjat.comia

– Asunnon myyjä

Palvelu ja yhteistyö olivat erinomaista! Meitä pidettiin jatkuvasti ajantasalla myyntitilanteesta ja näyttöjä järjestettiin tarpeeksi usein, niin yleisnäyttöjä kuin yksityisiäkin, hyvin joustavalla aikataululla. Tällaista näin henkiökohtaista palvelua emme olisi saaneet joltakin isolta välitysfirmalta. Myös kuvat ja videot myytävästä asunnosta olivat itseni mieleen, ihan pro! Saimme kaiken lisäksi asunnostamme sen hinnan mitä oli tarkoituskin. 🙂 Todella vahva suositus ja tulen suosittelemaan tätä kaikille! Täys kymppi! Kiitos Jukka asunnon myynnistä ja eiköhän me tehdä myyntiä vielä jatkossakin. 🙂

– Asunnon myyjä

Jukka and Antti are very professional and good brokers – Thanks again for your good service.

– Vuokranantaja

Erittäin laadukasta ja ammattitaitoista asunnonvälitystä. Vahva suositus.

– Asunnon myyjä

Isoimmat kiitokset kaiken hoitamisesta erittäin ammattimaisesti ja hienolla otteella. Olen jo tässä ehtinyt kehua muutamille tuttaville teidän palveluita.

– Asunnon myyjä

”Kiitos erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta työstä.”

– Asunnon myyjä

Suosittelen! Välityspalkkio todella kilpailukykyinen ja siihen kuului kaikki oleellinen hyvää myyntiä ajatellen. Kiitos!

– Asunnon myyjä

”Kiitos teille hyvästä palvelusta, palataan tarpeen mukaan.”

– Asunnon myyjä

”Homma meni sujuvasti ja sinun kanssa oli mukava asioida”

– Asunnon myyjä

”Kiitos nopeista vastauksista ja ammattimaisesta asioiden hoitamisesta”

– Asunnon myyjä

Todella ammattilaisia asuntovälittäjiä. Edellinen välittäjä yritti myydä useita kuukausia asuntoani. Mutta asuntomyyjien herrat saivat ostajan minun asunnolle viikossa. Kiitoksia molemmille herroille. Lisäksi he auttoivat uuden asunnon etsinnässä ilman kustannuksia.

– Asunnon myyjä